Afscheidsavond

18 juli 2019

Afgelopen dinsdag was de afscheidsavond. Meester Capellen heeft een waardevol Bijbelverhaal verteld over de wijze en dwaze maagden.

De leerlingen zongen het lied: Wat de toekomst brenge moge. Lianne Hazeleger zong zelfs een couplet solo. Dat klonk prachtig.

De leerkrachten zongen een lied over de schoolloopbaan van de leerlingen. Na de pauze was er een powerpoint met foto’s vanaf de kleuterschool. Dat was leuk om weer terug te zien.

We werden daarna verrast door een quiz. Voor iedere leerkracht was er een huishoudtrap om op te gaan staan. Op de vierde tree van onderen om precies te zijn. Bij ieder fout antwoord moest een trede worden afgedaald. Na enige tijd beland je dan op de grond, ware het niet dat daareen bak water stond met vissen erin. Dat veroorzaakte de nodige hilariteit, zoals u zult begrijpen. Na deze actie kregen we het cadeau. Een foto van de school geprint op hout. Een mooie herinnering aan de afscheid nemende leerlingen en over enige tijd aan het schoolgebouw.

Aan het einde van de avond overhandigde de voorzitter, de heer Aarsen, de Bijbels aan de leerlingen. We kunnen terug zien op een mooie avond en we wensen de nu vertrokken leerlingen alle goeds toe voor hun verdere leven.