Mad science

5 maart 2020

Op ludieke wijze maakten de leerlingen kennis met een 'professor' die allerlei leuke proefjes deed met droog ijs. Dat leverde leuke en hilarische momenten op. Op de website zijn leuke foto's te zien. Alle kinderen hebben een folder meegekregen met informatie. Via een website kunt u uw kind aanmelden voor een zestal lessen die na schooltijd worden gegeven.

Daar zijn kosten aan verbonden die u zelf moet vergoeden. Als er voldoende aanmeldingen zijn, kan de cursus doorgaan. De lessen worden op donderdagen na schooltijd gegeven (15.30 uur - 16.30 uur). Dat is helaas spijtig voor de leerlingen die ook aan de typecursus deelnemen. Die cursus is namelijk ook op donderdag. Omdat de docenten van mad science al ingepland staan voor de donderdagmiddagen kan dat jammer genoeg niet worden gewijzigd.