Afscheid collega’s

29 juni 2022

Aan het eind van het schooljaar gaan we, geheel tegen onze zin, afscheid nemen van drie collega's. Juf Adams, juf Van Roekel en juf Verloop gaan ons verlaten. Op woensdagmorgen 29 juni is er een afscheids'feest' georganiseerd. We willen er met elkaar toch wel een gezellige morgen van maken. Er is al een leuk programma bedacht. De leerlingen van de groepen 1, 3, 5, 6 en 8 mogen ook spelletjes van thuis meenemen om in de klas te doen. Voor de groepen 2, 4 en 7 is er genoeg te doen. Die kinderen hoeven geen spelletjes mee te nemen.

Aan het einde van de morgen is er nog gelegenheid om de jufs een hand te geven. Afhankelijk van het weer is dat buiten of binnen in de hal.

Voor de groepen 2 en 7 is er via parro een verzoek voor een bijdrage voor het cadeau verzonden. Daar vindt u de informatie over de bijdrage.

Terug naar het activiteitenoverzicht