Personeel

1 april 2021

In de afgelopen week was juf Verloop niet aanwezig vanwege een contact met een iemans met corona. Vandaag kon zij gelukkig weer aan de slag.

Juf Dijs ondervindt nog behoorlijke vermoeidheidsklachten. Zij kan haar werk gedeeltelijk weer oppakken. We hopen dat ze verder op zal knappen.

Juf Van Hoorn zal langere tijd rust moeten houden en blijft op advies van de huisarts voorlopig thuis. Haar werk wordt waargenomen door juf Van 't Hof en juf Beulenkamp.

Een woord van dank is wel op zijn plaats voor alle collega's die in deze tijd, waarin veel van iedereen gevergd wordt, zich met overgave inzetten voor de school om alles draaiende te houden. Het was deze week een flinke puzzel om alles rond te krijgen omdat er ook wat invallers uitvielen. De omstandigheden trekken een behoorlijke wissel op iedereen. We hopen dat we snel weer op een normale manier ons werk kunnen doen en beperkende maatregelen tot het verleden behoren. Daarom is een blijk van waardering ook op deze manier wel op zijn plaats. Fijn om te merken dat we ook in deze tijd de schouders er onderzetten en met elkaar een team vormen.


Terug naar het nieuwsoverzicht