Verkiezingen

12 juli 2019

RIBVorige week donderdag waren de verkiezingen. Na een spannend debat werd er gestemd. Er was een absolute winnaar. De partij RIB van Henry van Dronkelaar kreeg maar liefst 54 stemmen. De andere twee partijen eindigden op de gedeelde tweede plaats. Beide partijen behaalden 14 stemmen.

Inmiddels heeft RIB al wat punten gerealiseerd van hun verkiezingsprogramma. Er is een voetbaltafel besteld en er zijn leuke spullen gekocht voor de pipo-wagen. Ze hebben de spullen in de klassen laten zien en ook afspraken gemaakt hoe er mee gespeeld moet worden. We hopen dat de spullen lang meegaan. Er zijn ook spiegels aangeschaft voor de leerlingtoiletten. Die hangen we binnenkort ook nog op.

We feliciteren Henry van Dronkelaar en zijn partijgenoten van harte met hun overwinning.