Kamp groep 8

11 juli 2020

Vorige week hebben we erg genoten van het kamp. In de eerste plaats de complimenten aan alle leerlingen voor hoe het gegaan is. Dat was fantastisch. Af en toe viel er een spatje regen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Donderdagmiddag zijn we wezen zwemmen in de Ackersaete. Dat is vlak bij de camping waar we altijd verblijven. Daarna was het pannenkoeken bakken en opeten. Heel lekker!

Na het eten hebben we een quiz gedaan. Leerlingen en leerkrachten konden hier hun kennis etaleren.

's Avonds laat deden we een spannend nachtspel waar iedereen gelukkig zonder kleerscheuren doorheen is gekomen.

Na een vrij korte nachtrust genoten we van het ontbijt. Daarna was er een vossenjacht in Barneveld. De vossen willen we hartelijk danken voor de verkleedpartij.

Na het eten van patat bij Barneys kwam iedereen weer gezond en moe op school aan. Dat kostte even een paar dagen extra slapen, maar dat was het meer dan waard.