15 april 2021

Het bestuur heeft de sollicitatieprocedure afgerond. We hebben twee leerkrachten kunnen benoemen in de vacatures die er zijn voor het nieuwe cursusjaar. Fennelien van den Dikkenberg uit Achterberg is benoemd. Zij is Pabo-4 student en doet momenteel haar Lio-stage op de School met de Bijbel in Langbroek. Na de zomervakantie zal ze bij ons beginnen met haar onderwijsloopbaan.

Voor de andere vacature is Amanda van ’t Hof benoemd. Zij werkt nu al bij ons op school als invaller in groep 3/4.

Beide kandidaten waren erg blij met hun aanstelling.

De groepsindeling voor volgend jaar bespreken we binnenkort op de personeelsvergadering. We zijn blij en dankbaar dat we de vacatures hebben kunnen invullen. In deze tijd waar er op veel scholen vacatures zijn, is dat best bijzonder. Reden tot dank!