Meesters- & Juffendag

9 oktober 2020

Afgelopen woensdag hebben we de Meesters & Juffendag gehouden. Aangezien de weersvoorspellingen niet zo rooskleurig waren, hadden we ‘Het Uilenbos’ afgezegd. Dat was voor veel leerlingen wel een teleurstelling, maar we vonden het niet verantwoord om met de kinderen naar een drijfnatte speeltuin en kinderboerderij te gaan.

Gelukkig heeft iedereen wel genoten van het aangepaste programma op school. Het Uilenbos was bereid de patat op school te bezorgen. Ze hebben dat keurig gedaan. De patat werd in warmhoudbakken aangeleverd om de patat goed op kwaliteit te houden. Een hele goede service.

We zijn als leerkrachten ook bijzonder verwend. Wat een mooie cadeaus hebben we allemaal gekregen. Dat was haast te gek. We willen daarom ook alle ouders hartelijk bedanken voor dit gulle gebaar.

Ook de moeders van de contactcommissie danken we voor de organisatie. Fijn dat er zo meegeleefd wordt met school. Dat waarderen we bijzonder.

> Bekijk de foto's