Beleid Corona

9 oktober 2020

Zoals we allemaal weten loopt het aantal besmette personen met het corona virus nog steeds hard op. Dat is een zorgelijke ontwikkeling. Tot op heden gaat het veelal nog aan ons voorbij. Daar zijn we blij mee en dat willen we ook zo houden.

Daarom doen we nogmaals een dringende oproep om zo weinig mogelijk in school te komen en buiten bij het wachten ook voldoende afstand ten opzichte van andere ouders in acht te nemen. We ziener bij de kinderen op toe dat ze iedere keer hun handen desinfecteren. Hopelijk kunnen we hier een hoop mee voorkomen.

Verschillende leerkrachten zijn al getest omdat ze klachten hadden. Gelukkig had iedereen tot nu toe een negatieve testuitslag. We hebben de vervanging tot nu toe gelukkig steeds kunnen regelen zodat er geen klassen thuis moesten blijven. Daar zit ook niemand op te wachten.

We wensen iedereen sterkte en wijsheid toe in deze onzekere tijden.