Coronaregels

3 september 2021

Onderaan dit nieuwsbericht staat een nieuwe beslisboom van de GGD als het gaat over maatregelen bij corona-verschijnselen.

Hoewel het weer wat verder van ons af lijkt te staan, moeten we niet vergeten dat het nog niet voorbij is. Van diverse scholen heb ik al vernomen dat er weer klassen thuis zitten. Dat is iets wat we niet graag weer zien gebeuren. We willen daarom er zoveel mogelijk zorg voor dragen dat er geen uitbraak komt. Let u er dus op om voldoende afstand te houden. Bij de ingangen van school hangen pompjes met desinfectiemiddel. Iedereen die binnenkomt dient daar gebruik van te maken. Ouders van leerlingen van groep 1 en 2 mogen de leerlingen binnen brengen tot de centrale hal beneden. Daarna kunt u het gebouw aan de voorzijde weer verlaten. We verzoeken u dringend niet in de gang bij de lokalen van groep 1 en 2 te komen.

We hopen van harte dat verdere problemen ons bespaard zullen blijven. Dank voor uw medewerking.

> Beslisboom Corona