Afscheidsavond groep 8

13 juli 2021

We hebben vorige week donderdag een mooie afscheidsavond gehad. Meester Capellen heeft het Bijbelverhaal verteld en de leerlingen meegegeven hun vertrouwen niet te stellen op aardse goederen maar op de Heere Jezus Christus. Dan alleen is het goed met ons.

Na de Bijbelles zongen de leerlingen een lied. Daarna was er een powerpointpresentatie met foto's uit de hele schoolperiode van de leerlingen. Van de kleuters tot en met het kamp van groep 8.

De voorzitter, de heer D. van Beek, heeftde leerlingen namens het bestuur een Bijbel uitgereikt.

Na de pauze werden we verrast met een leuke quiz. Daar was veel werk aan besteed. Hartelijk dank daarvoor. Het was erg leuk. Tenslotte kregen we nog mooie cadeaus: Een straatnaambord met daarop: Ruitenbeekplein en een prachtige blauwe loper met de naam van de school erop. Die kunnen we mooi gebruiken bij feestelijke gelegenheden.

Hartelijk dank voor deze prachtige cadeaus.

We zien terug op een fijne avond en wensen de, inmiddels, oud-leerlingen Gods zegen toe op hun verdere levensweg.