Home > Groep 0

17 november 2022

Inmiddels zijn we weer wat gevorderd met de invulling van het plaatje voor wat betreft groep 0.

Het is een hele uitdaging om de personele bezetting rond te krijgen. Juf De Ruiter wil graag met groep 0 aan de slag gaan. Haar werkdagen zijn maandag-, dinsdag- en donderdagmorgen. We hebben eerder gecommuniceerd dat groep 0 op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen les zou krijgen. Dat gaat echter niet lukken door de personele bezetting. Daarom is het maandag-, dinsdag- en donderdagmorgen geworden.

Groep 0 wordt gehuisvest op het leerplein van groep 3-5. De kansklas verhuist naar het leerplein van groep 6-8. De leerlingen van groep 0 zitten dan dicht bij de toiletten van de kleuters en bij de uitgang naar het kleuterplein. De leerlingen die in november, december en januari vier jaar worden, mogen na de Kerstvakantie naar school.

De eerste schooldag voor groep 0 is op dinsdag 10 januari. Dus niet op maandag. We starten deze week met een weekopening en dat is wel wat overweldigend als je net op school bent. Daarom is een start op dinsdag beter. De week erop zijn de kinderen al een klein beetje gewend en kunnen ze ook bij de weekopening zitten. De schooltijden zijn: 8.45 uur-12.00 uur.

Als er vragen zijn dan kunt u terecht bij juf De Ruiter (ruiter@ruitenbeekschool.nl) of bij meester Van Dijk.