Home > Verkeersregelaars

Verkeersregelaars

21 april 2022

Iedere dag staan er twee of drie leerlingen van groep 8 hun best te doen bij de uitrit van school om alles in goede banen te leiden. Dat is een hele klus, zeker nu er veel ouders op de fiets komen. Het is fijn dat ze dat willen doen. Zo proberen we te zorgen voor meer overzicht bij de uitrit van school. Vanaf het begin van het schooljaar hebben we u verzocht voorbij de slagboom te wachten. De leerlingen die naar huis gaan, worden dan door u opgevangen voordat ze de slagboom passeren. Dat is wel zo veilig.

Wat is nu het probleem? De leerlingen van groep 8 wijzen ouders, of soms ook grootouders, erop om niet te blijven staan voor de slagboom maar even door te lopen. Alleen wordt daar niet naar geluisterd en doen ze tevergeefs hun best. Dat is wel jammer en voor deze leerlingen niet zo motiverend.

Door de MR zijn we er al eerder op gewezen dat de situatie onveilig is. We doen ons best om dat te verbeteren, maar dan moeten we ook met zijn allen meewerken om dit voor elkaar te krijgen. Volgt u dus alstublieft de aanwijzingen op van de verkeersregelaars, dan is het voor deze leerlingen ook leuk om te doen.

Alvast dank voor uw medewerking.


Terug naar het nieuwsoverzicht