Afscheid groep 8

13 juli 2022

Toch nog even goed om terug te blikken op de afscheidsavond van groep 8. Het was heel fijn dat we in de Goede Herderkerk terecht konden. Het was maar goed dat we niet buiten zaten. Dan waren we goed nat geworden. Juf Moree vertelde een Bijbelverhaal over het vertrouwen van Abraham op God. De leerlingen hebben een lied gezongen. Daarna reikte bestuurslid Kamerman de Bijbels uit aan de leerlingen van groep 8. Na de pauze waren er leuke opdrachten die in groepjes moesten worden uitgevoerd. Dat leverde leuke plaatjes en filmpjes op.

Na afloop was er nog een lekker hapje (een patatje) en drinken voor iedereen. Het was een mooie avond.

De volgende morgen kwamen de leerlingen in gala op school. Ze haalden de krant met een hele pagina aan foto’s. Heel leuk allemaal. De andere groepen werden overstelpt met snoep en aan het einde van de morgen was er nog een geheel verzorgde high tea voor de leerkrachten en de leerlingen van groep 8. Bedankt ouders, voor jullie inzet. Dat deed ons goed.

Het was een mooi afscheid. We wensen alle leerlingen van harte Gods zegen toe voor hun verdere leven.